Werkgevers

Werkgevers

LOF Recruitment levert de beste professionele specialisten, zowel voor vaste als tijdelijke opdrachten binnen heel Nederland. Onze professionals komen zowel vanuit ons netwerk als mede uit actieve zoekopdrachten in de arbeidsmarkt. LOF Recruitment is gespecialiseerd in Finance & Accounting, Human Resources, Marketing, Logistiek en Supply Chain, Sales & Customer Service en 100% maatwerk. Wij halen alles uit de kast om de juiste match te vinden voor de complexe vraagstukken van onze opdrachtgevers.
Het vinden van de juiste kandidaat kan voor vele organisaties een zeer frustrerende en tijdrovende klus zijn. Hier komt LOF Recruitment in het spel. Wij zorgen voor een snelle, vlekkeloze, kwalitatieve en persoonlijke oplossing voor het gevraagde recruitmentproces.
De juiste match wordt gemaakt op persoonlijk vlak, niet door cv’s te schuiven. Voordat wij aan de slag gaan met de opdracht, komen wij eerst langs voor een kennismaking en job intake. Met de hiring manager gaan wij de diepte in om te zorgen dat we zo snel mogelijk de juiste match kunnen maken. Zowel op persoonlijk vlak als op competenties van het gewenste profiel. Vanzelfsprekend is er dan dus ook een match tussen de kandidaat en de bedrijfscultuur van de opdrachtgever. Al onze opdrachtgevers kennen wij persoonlijk waardoor we snel kunnen bepalen of jullie de juiste match zijn voor elkaar.