Servicemonteur Den Haag – Den Haag

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers, een professionele en informele organisatie gespecialiseerd in toegangsoplossingen, zoeken wij momenteel een ervaren Servicemonteur. Als servicemonteur ben je ondernemer in je eigen regio. Kernwaarden als empowerment, innovatie en integriteit staan in de dienstverlening centraal bij deze opdrachtgever.

Functie

Binnen deze functie van servicemonteur ben je verantwoordelijk voor je eigen regio, rondom jouw woonplaats. Met jouw collega’s vorm je een sub-regio om jouw eigen regio heen, welke wordt ondersteund door de professionele binnendienst collega’s. Voor de klanten in de regio’s voor je service- en onderhoudswerkzaamheden uit aan de toegangsdeuren en oplossingen. Je verleent service als ze met een storing of ander probleem zitten en je zorgt dat de deur altijd veilig is.

Doordat jij de klanten in je regio als geen ander kent, ben je in staat om advies uit te brengen over preventief onderhoud en de uitwisseling van onderdelen. Hiervoor maak je zelf de offertes. Alle monteurs krijgen een professionele werkoutfit en een eigen bus van een A-merk ingericht met alles wat je op locatie nodig hebt. Er zijn binnen deze opdrachtgever interessant doorgroeimogelijkheden, waar je begint met een opleidingsprogramma waarbij communicatie met de klant en technisch advies centraal staan.

Functie-eisen

  • Je beschikt over mbo-werk- en denkniveau op mechanisch en elektrotechnisch gebied;
  • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beschikt over rijbewijs B;
  • Je bent bereid om storingsdiensten te draaien, waar we overigens wel compensatie tegenoverstellen;
  • Je bent zelfstandig, gemotiveerd en ondernemend;
  • Je bent klantgericht en flexibel;
  • Je woont in de omgeving van Den Haag;
  • Je hebt een VCA-certificaat. Heb je dat niet, dan kun je dat ook via ons halen.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie met groeipotentieel in een succesvolle en innoverende organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Daarnaast worden er uitstekende marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden (Cao Metalektro). Het salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. Ook is er volop aandacht aan ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden voor jong talent, vakspecialisten en aankomende managers.

Inlichtingen

Lars Franken
06-42597772
lars@lofrecruitment.nl

Sollicitatie

Lars Franken
06-42597772
lars@lofrecruitment.nl

Solliciteren