Zoek je een functie binnen de Sales, Sales Support & Customer Service? Hieronder vind je een actueel overzicht van al onze vacatures binnen deze sector. Je vindt hier vacatures als commerciële binnendienst, accountmanager, salesmanager, customer servicemanager, en nog veel meer mogelijkheden.

Wij bemiddelen vanuit LOF Recruitment op basis van Werving & Selectie, Detachering en Interim opdrachten. Met onze kennis van de sector en gespecialiseerde consultants kunnen wij je altijd verder helpen.

Kijk snel verder of jouw volgende stap in je carrière ertussen staat. Mocht je er zelf toch niet uitkomen? Dan gaan wij graag voor jou persoonlijk aan de slag.

Key Accountmanager Retail – Naarden

Introductie Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een initiatiefrijk, doortastend en ondernemende accountmanager die verkooptrajecten van A-Z met beide handen aanpakt. Een gedreven persoon met goede

Lees verder
Operations Specialist – Amsterdam

Introductie Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Operations Specialist die verantwoordelijk is voor het hele proces van de inzet van leasecontracten tot de beëindiging hiervan.

Lees verder
Account Manager – 2211 SL

Introductie Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren salesprofessional die accountmanagement en zakelijke ontwikkeling binnen de regio benadert met voortdurend overleg en een ondernemende geest.

Lees verder
Lease Adviseur – Maarssen

Introductie Voor één van onze opdrachtgevers in omgeving Utrecht, een jonge en snelgroeiende topspeler binnen de mobiliteitsoplossingen, zijn wij momenteel op zoek naar meerdere Accountmanagers Binnendienst. Deze leasemaatschappij is recent

Lees verder
Customer Service Representative – Apeldoorn

Introductie Voor één van onze opdrachtgevers, een technische groothandel voor slijtage onderdelen in de food- en packaging industrie, zijn wij momenteel op zoek naar een Customer Service Representative. In deze

Lees verder