LARS FRANKEN
MANAGING DIRECTOR

Mijn naam is Lars Olaf Franken en ik ben een van de oprichters van LOF Recruitment. Na meerdere jaren in verschillende commerciële rollen gewerkt te hebben, kwam ik in aanraking met het mooie recruitment vak. Een commerciële rol met een menselijk aspect. Wij hebben een product dat “praat”. Het met mensen in contact komen en ze met elkaar verbinden is wat ik superleuk vind. Mijn specialisatie ligt binnen de financiële wereld, maar niet gelimiteerd tot. Ik werk voor mijn opdrachtgever ook regelmatig in de breedte, waardoor andere disciplines ook vaker aan bod komen. Ik werf voor startersfuncties tot senior managementfuncties, binnen nationale en internationale opdrachtgevers.

Vanuit mijn topsport achtergrond heb ik een echte winnaars mentaliteit overgehouden. Deze mentaliteit neem ik mee naar mijn eigen bedrijf. Ervoor zorgen dat alle partijen winnen is waar ik goed in ben. Ik zorg voor een snelle, kwalitatieve oplossing voor uw recruitment vraagstuk. Graag ga ik de uitdaging aan om u te helpen!

EMMA FRANKEN - VAN LEUR
MANAGING DIRECTOR

Mijn naam is Emma van Leur en ik ben naast mede-eigenaar van LOF Recruitment, ook de partner van Lars.
Mijn achtergrond ligt in de zorg en dat laat meteen mijn kracht zien. Ik werk graag met en voor mensen. Als ik ze dan ook nog eens kan helpen ben ik helemaal in mijn element. Het recruitment vak is echter nieuw voor mij. Mijn aandeel binnen dit mooie bedrijf betreft dan ook vooral de randzaken. Ik zorg ervoor dat Lars en de andere consultants hun werkzaamheden volop kunnen uitoefenen en zich niet bezig hoeven te houden met randzaken. Ooit hoop ik mijn zorgachtergrond te kunnen combineren met het recruitment vak. Maar voor het zo ver is, ga ik eerst bij de beste in de leer.

Jordy van Wijk
Recruitment Consultant

Mijn naam is Jordy van Wijk en ik werk als recruitment consultant bij LOF Recruitment. Na een succesvolle periode als IT Recruiter te hebben gewerkt, besloot ik om bij LOF aan de slag te gaan. Het vinden van de juiste uitdaging voor specialisten is altijd mijn passie geweest en bij LOF kan ik dit op een nog hoger niveau doen.

 

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk als recruiter is de dankbaarheid die je terugkrijgt van zowel klanten als kandidaten. Het is belangrijk voor mij om goed te luisteren naar hun behoeften en wensen, zodat ik hen kan helpen hun doelen te bereiken. Het geeft mij een enorm gevoel van voldoening om te weten dat ik iemand heb kunnen helpen bij het vinden van zijn of haar droombaan.

 

Naast mijn werk heb ik ook andere belangrijke verantwoordelijkheden, namelijk mijn vrouw en twee dochters. Ze spelen een essentiële rol in mijn leven en ik kan me geen dag voorstellen zonder hen. Het jonge vaderschap brengt uitdagingen met zich mee, maar het is ook een van de mooiste dingen die mij ooit zijn overkomen. Het is fantastisch om te zien hoe mijn kinderen opgroeien en zich ontwikkelen en ik ben dankbaar dat ik daar deel van kan uitmaken. Hoewel het jongleren met al mijn verantwoordelijkheden soms lastig kan zijn, vind ik het de moeite waard en kijk ik uit naar wat de toekomst mij nog zal brengen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

 

Als je meer wilt weten over mijn passie en waar ik voor sta, nodig ik je graag uit om contact met mij op te nemen. Laten we samen kijken waar jouw passie ligt en welke doelen jij voor ogen hebt. Ik geloof dat er voor iedereen een perfecte baan is en ik help je graag bij het vinden van die baan. Aarzel niet om contact met mij op te nemen, ik kijk er naar uit om kennis met je te maken!

Farhan Malik
Jr Recruitment Consultant

Mijn naam is Farhan Malik en ik ben sinds juni 2023 Recruiter Consultant bij LOF Recruitement. Mijn achtergrond ligt binnen de Financiële Dienstverlening. Zo ben ik na mijn studie aan de slag gegaan als Makelaar waarna ik vervolgens als Projectmanager voor een Spaans start-up vastgoedbedrijf een vervolg had gegeven.

 

Begin 2023 ben ik in aanraking gekomen met het vak Recruitement. Ik ben inmiddels al verliefd geworden op het vak. Mijn sterkste kracht is het bieden van een luisterend oor, en oplossingsgericht denken. We doen het niet alleen maar samen!

Roxanne Hagen
HR Medewerker & Recruiter

Mijn naam is Roxanne Hagen en ik ben sinds augustus 2023 HR Medewerker & Recruiter bij LOF Recruitment. Ik werk gemiddeld twee dagen per week, de overige dagen zit ik in de studieboeken. Ik zit in mijn afstudeerjaar van de opleiding Human Resource Management. 
 
Ik heb hiervoor al wat ervaring opgedaan binnen het HR werkveld en ik kijk er enorm naar uit om nog meer te leren en elke uitdaging aan te gaan met een frisse blik. Ik vind het heerlijk om dingen uit te zoeken en mee te denken over waarom we doen wat we doen. Super gaaf dat ik de kans krijg om dit verder te ontwikkelen. 
 
Naast HR Medewerker zal ik ook ondersteuning bieden als Recruiter, wat mijn functie extra veelzijdig maakt. 
Wil je meer weten over mijn rol binnen LOF Recruitment of over de werkmogelijkheden voor jou? Neem gerust contact met mij op, dan gaan wij samen op zoek naar die baan die écht bij jou past. Wij stoppen niet tot er resultaat is!

Joanne Breunese
Consultant

Mijn naam is Joanne Breunese en ik ben sinds januari 2023 recruitment consultant bij LOF Recruitment. Ik werk remote vanuit Spanje waar ik al 16 jaar woonachtig ben. Ik heb meerdere jaren ervaring als recruiter en daarnaast heb ik gewerkt in de dienstverlening en projectmanagement. Ik hou er van om met mensen te praten en ze te helpen bij het vinden van een mooie nieuwe uitdaging. Bij LOF Recruitment ben ik op mijn plek en ik help je graag om jouw plek in de banenwereld te vinden!

sjef
Office dog

Sjef zal zich vooral bezig houden als gene die voor de nodige liefde, lol en ontspanning zal zorgen op kantoor.