LARS FRANKEN
FOUNDER & CONSULTANT

Mijn naam is Lars Olaf Franken en ik ben een van de oprichters van LOF Recruitment. Na meerdere jaren in verschillende commerciële rollen gewerkt te hebben, kwam ik in aanraking met het mooie recruitment vak. Een commerciële rol met een menselijk aspect. Wij hebben een product dat “praat”. Het met mensen in contact komen en ze met elkaar verbinden is wat ik superleuk vind. Mijn specialisatie ligt binnen de financiële wereld, maar niet gelimiteerd tot. Ik werk voor mijn opdrachtgever ook regelmatig in de breedte, waardoor andere disciplines ook vaker aan bod komen. Ik werf voor startersfuncties tot senior managementfuncties, binnen nationale en internationale opdrachtgevers.

Vanuit mijn topsport achtergrond heb ik een echte winnaars mentaliteit overgehouden. Deze mentaliteit neem ik mee naar mijn eigen bedrijf. Ervoor zorgen dat alle partijen winnen is waar ik goed in ben. Ik zorg voor een snelle, kwalitatieve oplossing voor uw recruitment vraagstuk. Graag ga ik de uitdaging aan om u te helpen!

EMMA VAN LEUR
Co-founder & Office manager

Mijn naam is Emma van Leur en ik ben naast mede-eigenaar van LOF Recruitment, ook de partner van Lars.
Mijn achtergrond ligt in de zorg en dat laat meteen mijn kracht zien. Ik werk graag met en voor mensen. Als ik ze dan ook nog eens kan helpen ben ik helemaal in mijn element. Het recruitment vak is echter nieuw voor mij. Mijn aandeel binnen dit mooie bedrijf betreft dan ook vooral de randzaken. Ik zorg ervoor dat Lars en de andere consultants hun werkzaamheden volop kunnen uitoefenen en zich niet bezig hoeven te houden met randzaken. Ooit hoop ik mijn zorgachtergrond te kunnen combineren met het recruitment vak. Maar voor het zo ver is, ga ik eerst bij de beste in de leer.