Welkom bij jouw best step to success! LOF Recruitment kijkt verder dan alleen naar je cv. Wij willen weten wie jij bent, waarom jij een stap wilt zetten en hoe wij daarin kunnen ondersteunen. Wij zetten onze specialistische kennis in om jou te begeleiden naar de juiste stap. 
LOF Recruitment is gespecialiseerd in Banking & Financial Services, Risk, Compliance & Audit, Finance & Accounting, Human Resources, Marketing & Communication, Logistiek & Supply Chain, Sales, Sales Support & Customer Service en 100% Maatwerk. Wij halen alles uit de kast om de juiste match te maken voor onze kandidaten.

De juiste match wordt gemaakt op persoonlijk vlak, niet door cv’s te schuiven. Voordat wij aan de slag gaan met de opdracht, maken wij eerst kennis door middel van een persoonlijke intake. Met jou gaan wij de diepte in om te zorgen dat we zo snel mogelijk de juiste match kunnen maken. Wij kennen al onze opdrachtgevers persoonlijk. Hierdoor kunnen wij nog sneller schakelen en zorgen voor de eerste gesprekken tussen jou en de opdrachtgever. Kijk snel verder wat wij nog meer kunnen betekenen voor jou als kandidaat.