Zoek je een functie binnen de Human Resources? Hieronder vind je een actueel overzicht van al onze vacatures binnen deze sector. Je vindt hier vacatures als recruiter, manager P&O, HR officer, HR-manager, HR-business partner en nog veel meer mogelijkheden.

Wij bemiddelen vanuit LOF Recruitment op basis van Werving & Selectie, Detachering en Interim opdrachten. Met onze kennis van de sector en gespecialiseerde consultants kunnen wij je altijd verder helpen.

Kijk snel verder of jouw volgende stap in je carrière ertussen staat. Mocht je er zelf toch niet uitkomen? Dan gaan wij graag voor jou persoonlijk aan de slag.

Recruitment Consultant – Hilversum

Introductie LOF Recruitment is aan het groeien! Vanwege deze aanhoudende groei en successen zijn wij op zoek naar versterking! In ons nieuwe kantoor hebben wij de mogelijkheid om meerdere nieuwe

Lees verder
Recruitment Consultant – Bussum

Introductie Recruitment Consultant gezocht!Ben jij een commerciële winnaar en overweeg jij je eerste stappen binnen Sales/Recruitment te zetten? Dan komen wij van LOF Recruitment graag met jou in contact. Wij

Lees verder