Zoek je een functie binnen de Finance & Accounting? Hieronder vind je een actueel overzicht van al onze vacatures binnen deze sector. Je vindt hier vacatures als boekhouder, accountant, credit controller, financial controller, financieel manager en nog veel meer mogelijkheden.

Wij bemiddelen vanuit LOF Recruitment op basis van Werving & Selectie, Detachering en Interim opdrachten. Met onze kennis van de sector en gespecialiseerde consultants kunnen wij je altijd verder helpen.

Kijk snel verder of jouw volgende stap in je carrière ertussen staat. Mocht je er zelf toch niet uitkomen? Dan gaan wij graag voor jou persoonlijk aan de slag.

Project Controller – Leiden

Introductie We are looking for a Project Controller for one of our clients with a responsibility for preparing, developing, and analyzing financial information and delivering reports providing insights in business

Lees verder
Manager Finance & Control – Amsterdam

Introductie Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Manager Finance & Control die de verantwoordelijkheid kan dragen voor de doorontwikkeling en uitvoering van het financiële beleid.

Lees verder
Assistent Accountant – Bussum

Introductie Voor één van onze opdrachtgevers in het Gooi, een ambitieus kantoor gespecialiseerd in financiële en administratieve dienstverlening en in bedrijfsadvisering, zijn wij momenteel op zoek naar een Assistent Controller.

Lees verder