HR Adviseur – Utrecht

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers, een sterk groeiend familiebedrijf binnen de fietsenindustrie, zijn wij momenteel op zoek naar een HR Adviseur die mee wilt werken aan onze doelen en doorgroeiwens. Onze opdrachtgever heeft 5 eigen merken, maar zijn nog lang niet uitgegroeid!

Functie

Als HR manager ben je de spin-in-het-web binnen de organisatie. Je werkt heel nauw samen met de directeur-eigenaren en hebt veel vrijheid om je eigen functie vorm te geven. Of het nu gaat om het geven van advies, een vraag uitzoeken van een collega of sparren met managers over de invulling van vacatures, jij kunt het allemaal!

Daarnaast ben je ook een zorgvuldig in het bijhouden van de administratie.

Als enige HR professional binnen de organisatie kent het Nederlandse arbeidsrecht geen geheimen voor jou en kan je hierin het management goed adviseren.

Je werkt als HR manager vanuit het hoofdkantoor in Utrecht en 1 dag per week in het logistiek centrum in Drunen. De speerpunten van de functie liggen bij recruitment en het behoud van collega’s, zorgdragen voor een sluitende HR administratie en het verder professionaliseren van HR.

Onze opdrachtgever heeft de afgelopen 2 jaar een sterke groei doorgemaakt, zowel in aantallen collega’s als in omzet. Om deze groei door te zetten, zijn ze bezig met professionaliseringsslag waar je als HR collega een belangrijk bijdragen aan kan leveren.

Functie-eisen

  • Afgeronde Hbo-opleiding, richting Human Resource Management;
  • Aantoonbare kennis van het Nederlands arbeidsrecht;
  • 32 tot 40 uur beschikbaar;
  • Je durft gevraagd en ongevraagd advies te geven en staat stevig in je schoenen.

Aanbod

  • Salaris €4.000,- afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie, zowel in the job als middels opleidingen
  • Fijne werkplek op een toffe plekje in hartje Utrecht
  • Een geweldig team (al zeggen ze het zelf )
  • Veel eigen verantwoordelijkheid; lees: creatieve vrijheid.

Sollicitatie

Lars Franken
06-42597772
lars@lofrecruitment.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Adresgegevens


CAPTCHA code