Management Assistent – Hilversum

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers, een grote speler binnen het openbaar vervoer, zijn wij momenteel op zoek naar een Management Assistent die echt zal fungeren als steun en toeverlaat van de directie. Zie jij dat zitten? Laten we het gesprek eens aangaan!

Functie

een belangrijke schakel en spil zijn voor hun beide teams. Je bent verantwoordelijk voor een professionele managementondersteuning van directie en stafafdelingen. Daarnaast werk je nauw samen met de Executive Assistant.


Je belangrijkste taken zullen bestaan uit het ondersteunen van de directeuren bij alle dagelijkse taken als (complexe) agenda, mail, correspondentie, het boeken van reizen en hotelovernachtingen. Daarnaast plan, organiseer en bereid je vergaderingen (inclusief locatie en logistiek indien nodig) voor, volgt taken op en je notuleert indien nodig. Daarnaast ben je betrokken bij verschillende projecten en bereid je presentaties, documenten en rapporten voor. Ook regel jij de bestellingen, lunches, attenties en de administratieve afhandeling daarvan.


Functie-eisen

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en biedt graag betrouwbare en accurate ondersteuning, waarbij je werkt met gevoelige informatie. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een hoge mate van discretie. Verder ben je een echte vooruitdenker en weet je prioriteiten te stellen.


Verder vragen wij:


  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Minimaal mbo+ werk- en denkniveau;
  • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • De mogelijkheid een Verklaring omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

Aanbod

Je komt te werken in een leuke, dynamische en zelfstandige werksfeer waarin jij een belangrijke functie hebt. Daarnaast ga je nauw samen werken met de Executive Assistant en vormen jullie samen een sterk front waar de directie op kan bouwen. In het openbaar vervoer is geen dag hetzelfde en daardoor heb je veel afwisseling in je functie.


Verder bieden wij:


  • Een salaris tussen €2.900 en €4.000;
  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een eindejaarsuitkering van maximaal 3,25%;
  • 28 vakantiedagen;
  • Een goede pensioenregeling.

Sollicitatie

Joanne Breunese
+31 (0)6 – 15 55 50 10
joanne@lofrecruitment.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Adresgegevens


CAPTCHA code