(Junior) Service Adviseur – De Meern

Introductie

Onze klant is op zoek naar een (Junior) Service Adviseur die als schakel fungeert tussen de klant en de werkplaatscollega’s. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de wensen van de klant naar de werkplaats en het behouden van de klanttevredenheid. Je ontvangt klanten vol enthousiasme en met een glimlach aan de balie en aan de telefoon. Als Service Adviseur volg je regelmatig cursussen bij Pon Academy om je kennis en vaardigheden te vergroten.Functie

  • Vertalen van de wensen van de klant naar de werkplaats;
  • Behouden van de klanttevredenheid door voortgangsbewaking, proactieve communicatie, verwachtingsmanagement en dossieradministratie bijhouden;
  • Dagelijks bijdragen aan het succes van de klant door het overtreffen van de klantverwachtingen;
  • Vertalen van de wensen van de klant naar de werkplaats;
  • Behouden van de klanttevredenheid door voortgangsbewaking, proactieve communicatie, verwachtingsmanagement en dossieradministratie bijhouden;

Functie-eisen

Om succesvol te zijn als (Junior) Service Adviseur bij deze opdrachtgever, dien je klantvriendelijk te zijn, actief te handelen en oplossingsgericht te zijn, ook bij drukte. Verder heb je een proactieve houding en minimaal een MBO-niveau. Je bent beschikbaar voor 35 – 43,75 uur per week en woont in de buurt van onze vestiging in omgeving Utrecht. Als je nog niet de kennis en ervaring hebt, maar wel de drive hebt om het vak te leren, dan ben je ook van harte welkom!

  • Je hebt een afgeronde MBO+ opleiding;
  • Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 35 en maximaal 43,75 uur;
  • Je hebt affiniteit met de automotive branche en beschikt over technische kennis of bent bereid deze kennis op te doen;
  • Je bent leergierig en een teamplayer.

Aanbod

Er word veel waarde gehecht aan dat jij je goed voelt. Daarom bieden zij allerlei Happy&Healthy extra’s, zoals een leasefiets tegen lage kosten, sporten met fiscaal voordeel, bijdrage in de collectieve zorgverzekeringskosten en korting op eigen producten. Regelmatig organiseren zij gezellige borrels en andere activiteiten om de werksfeer te bevorderen.


Kortom hier vind je wat je zoekt: werkplezier, uitdaging, doorgroeimogelijkheden, een prima werksfeer en -omgeving. We hebben aandacht voor elkaar en bieden een breed pakket trainingen, opleidingen en cursussen om jou én ons iedere dag een beetje beter te maken. Individueel resultaat is net zo belangrijk als gezamenlijk resultaat, want samen werkt beter en levert meer op. Naast de goede werksfeer en fijne collega’s krijg je ook dit:

• Een salaris tussen de € 2546,- en €2921,- basis van 38 uur;


• 24 vakantiedagen;


• Een vakantietoeslag van 8%;


• Reiskostenvergoeding;


• Parttime werken, dat kan!

Sollicitatie

Jordy van Wijk
06-34616669
jordy@lofrecruitment.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Adresgegevens


CAPTCHA code