HR medewerker – Hilversum

Introductie

Voor een van onze opdrachtgevers, een grote speler binnen het openbaar vervoer, zijn wij momenteel op zoek naar een (junior) Medewerker HR Services. Ben jij net van school, of sta je in de startblokken van je carrière en wil je verder leren in een uitdagende functie? Dan ben jij wellicht precies wat we zoeken!

Functie

Als medewerker HR Services ben je medeverantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie van onze opdrachtgever. Het bedrijf bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen, kent verschillende cao’s en arbeidsvoorwaardenregelingen wat de werkzaamheden uitdagend, een mooie leerschool en divers maken.

In een team met 7 collega’s zorg je voor het beantwoorden van vragen van medewerkers, management en HR-Professionals. Dit heeft betrekking op HR- en salarisvraagstukken, gewijzigde wet- en regelgeving, beleid hierop en overige gerelateerde HR-zaken.

Daarnaast ben je als team verantwoordelijk voor het gehele proces. Hierbij moet je denken aan de invoer en controle van personeels- en salarisgegevens, het verwerken van mutaties en het zorgdragen voor ondersteuning en advisering van leidinggevenden. Ook neem je deel aan projecten, zoals implementatie van nieuwe wetgeving of het verbeteren van processen. Zowel de diversiteit aan verschillende bedrijfsonderdelen als het generalistische karakter, maakt dit een veelzijdige en afwisselende functie. Door de grote van deze organisatie bouw je als starter een goede basis op met alle mogelijkheden om verder te groeien in je rol en functie.

Functie-eisen

Je bent iemand die proactief te werk gaat, zich graag ontwikkelt en wil leren. Je hebt oog voor processen en doorziet snel hoe zaken beter kunnen, daarbij vind je het leuk om hierover na te denken. Je bent communicatief vaardig, servicegericht en maakt makkelijk contact per telefoon of email. Jij bent nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag.

Verder vragen wij:

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
 • Een opleiding richting HRM of enige werkervaring op het gebied van personeelsadministratie;
 • Ervaring met AFAS is een pre;
 • Energie en enthousiasme;
 • Cijfermatig inzicht en nauwkeurigheid;
 • Je ben een echte teamspeler;
 • De mogelijkheid om een Verklaring omtrent het Gedrag te kunnen overleggen.

Aanbod

Ruime mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op inhoud als op persoonlijk vlak en de mogelijkheid om verder te groeien binnen een dynamische organisatie die midden in de maatschappij staat. Er wordt genoeg ruimte en vrijheid geboden in je werk en er zijn diverse projecten waar jij onderdeel van kan uitmaken. Daarnaast hebben ze een open, informele sfeer en een leuk team dat altijd voor je klaar staat.

Verder bieden wij:

 • Een startsalaris tussen de € 2900,- en € 4000,- per maand op basis van 40 uur per week; (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • 8% vakantiegeld;
 • Een resultaatafhankelijke uitkering van maximaal 3,25% van het jaarsalaris;
 • 28 vakantiedagen per jaar;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken in overleg;
 • Laptop van de zaak;
 • Een goede pensioenregeling.

Sollicitatie

Lars Franken
06-42597772
lars@lofrecruitment.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Adresgegevens


CAPTCHA code