HR Adviseur – Eindhoven

Introductie

Voor een van onze opdrachtgevers, een van de grootste regionale vervoerders van Brabant zijn wij op zoek naar een HR adviseur.

Sta jij voor een plezierige en professionele werksfeer en leg je gemakkelijk contact? Wil je werken binnen een dynamisch bedrijf waar ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als HR adviseur werk je vanuit de standplaats Eindhoven voor de meerdere locaties in het werkgebied. Je draagt bij aan het ontwikkelen van een proactieve en eigentijdse HR afdeling. In deze rol ben je aanspreekpunt voor het management op het gebied van tactische en operationele HR vraagstukken. Waarbij je gevraagd en ongevraagd advies geeft aan het management en de medewerkers. Daarnaast houd je je bezig met diverse HR onderwerpen en projecten, waaronder het implementeren en uitvoering van het HR beleid.

Belangrijk in de functie is dat je mensgericht te werk gaat en daarbij het resultaat niet uit het oog verliest. Je bent als HR adviseur op de hoogte wat er in de organisatie speelt, welke externe ontwikkelingen van invloed zijn en past hierop jouw advisering aan.

Verder neem je deel aan diverse werkgroepen en weet je een actieve bijdrage te leveren aan de samenwerking met andere afdelingen binnen de organisatie (Zuidoost). Vanuit de KPI’s en Excel rapportages zie je kansen en ontwikkelpunten op HR gebied. Waar nodig lever je een hands-on bijdrage aan het opstellen van de rapportages.

Functie-eisen

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je maakt gemakkelijk contact, je bent samenwerkingsgericht en weet mensen mee te nemen in jouw plannen en advisering. Je bent ondernemend ingesteld, beschikt over een probleemoplossend vermogen en weet invloed uit te oefenen op veranderingen op HR gebied.

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde Hbo-opleiding richting HR;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Affiniteit met de branche openbaar vervoer;
 • Woonachtig in omgeving Eindhoven;
 • Je bent in bezit van het rijbewijs B en een eigen auto.

Aanbod

In het openbaar vervoer is geen dag hetzelfde en daardoor heb je veel afwisseling in je functie. Er is een ruime mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op inhoud als op persoonlijk vlak. Je bent werkzaam in een open en prettige werksfeer waarbij je ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om invulling te geven aan deze functie.

De afdeling HR Zuid-Oost Brabant bestaat uit één HR manager die eindverantwoordelijk is voor de hele regio Zuid Oost en één HR medewerker.

Verder bieden wij:

 • Een salaris tussen de € 3.370,54 en € 4.761,17 bruto per maand op basis van 40 uur per week conform CAO Openbaar Vervoer schaal 9;
 • 8% vakantiegeld;
 • Contract voor 32 uur p/w
 • Een eindejaarsuitkering van 1,5 % + € 400,- bruto per jaar;
 • 23 tot 29 vakantiedagen, afhankelijk van leeftijd;
 • 17 of 26 ATV dagen, afhankelijk van leeftijd;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Mobiel en laptop.

Sollicitatie

Lars Franken
06-42597772
lars@lofrecruitment.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Adresgegevens


CAPTCHA code