Plant Controller – Deventer

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers, een van de grootste producenten van verschillende soorten verpakkingen, zijn wij op zoek naar een Plant Controller met voldoende expertise die als een businesspartner te werk zal gaan binnen deze snel groeiende organisatie.

Functie

De complete P&L-cyclus manage jij als de beste. Je bent een businesspartner voor de leidinggevenden van onder andere de afdeling blikken, deksels en continuous improvement, en adviseert hen over uiteenlopende financiële vraagstukken, businesscases en investeringsvoorstellen. Jij bent verantwoordelijk voor de financieel-economische onderbouwing van lokale businessactiviteiten, zoals het:

 • voorbereiden van de forecast- en budgetteringsrondes;
 • opstellen van maand-, kwartaal- en jaarrapportages vanuit SAP;
 • begeleiden van interne financiële audits en accountantscontroles.

Functie-eisen

Onze opdrachtgever verandert snel en veel. Dat vind jij interessant. Ondanks dat je houdt van structuur, word je enthousiast van de continue stroom aan projecten en ideeën. Je werpt er graag een ‘blik’ op. Het lokale MT in Deventer kijkt naar jou voor wijsheid. Jij snapt wat er speelt op de afdelingen en kent de belangen. Jij weet wat we het beste kunnen doen en hoe we tóch, ook al lijkt het niet te kunnen, het gewenste resultaat bereiken. Verder heb je:

 • minimaal een hbo- of wo-diploma in bijvoorbeeld bedrijfseconomie, accountancy of finance & control;
 • minimaal 3 jaar werkervaring als business controller, assistent controller of financial controller;
 • interesse of ervaring in het werken in een industriële productieomgeving.

Aanbod

In dit team werk je hybride. In overleg is het mogelijk om thuis te werken. Vaker werken ze op kantoor, omdat het leuk is om elkaar zo beter te leren kennen. Eerst krijg je een contract voor 1 jaar, maar ze hopen dat je veel langer blijft! Voor 40 uur in de week kun je rekenen op:

 • een goed salaris, afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring;
 • Interessante secundaire voorwaarden waaronder een persoonlijke bonus;
 • een pensioen bij TDV;
 • 27 vrije dagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld;
 • laptop en telefoon van de zaak;
 • reiskostenvergoeding.

Sollicitatie

Lars Franken
06-42597772
lars@lofrecruitment.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens


CAPTCHA code