medewerker Grootboek – Hilversum

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers, een van de grootse spelers binnen het openbaar vervoer, zijn wij op per direct op zoek naar een Medewerker Grootboek die accuraat is ingesteld en een servicegerichte werkhouding heeft.

Functie


Als medewerker grootboek ben je verantwoordelijk voor het registreren, (laten) muteren en rapporteren van de grootboekadministratie voor 40 entiteiten. Je zorgt voor de vastlegging en aansluiting van de salarisadministratie in de financiële administratie. Daarnaast weet je saldi op de salaris gerelateerde grootboekrekeningen te verklaren. Met jouw expertise zorg je ervoor dat dit gedaan wordt binnen de gestelde normen en kwaliteitseisen.

Verder ben je verantwoordelijk voor maandelijkse rapportages en managementinformatie, specificaties en dossiers ten behoeve van accountantscontrole, Intercompany afstemming, WKR-controle en -aangifte. Je onderhoud intensief contact met verschillende afdelingen.

De afdeling Grootboek bestaat uit 7 enthousiaste professionals, die nauw samenwerken met de afdeling Corporate control.

Functie-eisen

Je bent accuraat ingesteld en beschikt over een servicegerichte werkhouding. Een fijne collega die situaties kan overzien en resultaatgericht te werk gaat. Ook ben je stressbestendig en sta je flexibel ik je werk.


Verder vragen wij:


  • Energie en enthousiasme;
  • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in financieel-economische richting;
  • Relevante werkervaring binnen het vakgebied grootboek;
  • Kennis en ervaring van relevante wet- en regelgeving, IFRS, proces- en projectmanagement;
  • Kennis van salarisadministratie is een pre;
  • Kennis en werkervaring met Coda financials 14 en 15 is een pre.

Aanbod

Ruime mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op inhoud als op persoonlijk ontwikkeling. Verder krijg je ruimte en vrijheid in je werk en bepaal jij zelf hoe je invulling geeft aan jouw dagelijkse werkzaamheden.


Verder bieden wij:


  • Een salaris tussen de € 2.888,67 en € 3.940,51 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van maximaal 3,25%;
  • 28 vakantiedagen;
  • Een goede pensioenregeling.

Sollicitatie

Lars Franken
06-42597772
lars@lofrecruitment.nl

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens


CAPTCHA code