Calculator / Werkvoorbereider – De Meern

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers, een multidisciplinair installatie bedrijf, zoeken wij momenteel een Calculator/Werkvoorbereider met ruime kennis en ervaring binnen de elektrotechniek. Als Calculator/Werkvoorbereider binnen de afdeling Elektrotechniek ben je nauwgezet en gedreven. Door je accuratesse en creativiteit weet je de werkzaamheden tot een succes te maken.

Functie

Als Calculator Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het opstellen van begrotingen en offertes op de meest kosten efficiënte wijze, begrotingen en offertes voor elektronische installaties voor vaste opdrachtgevers en/of aanbestedingen.

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor een optimale technische/organisatorische voorbereiding en planning van projecten in overleg met je projectleider. Je maakt deel uit van een team waarmee je streeft naar het borgen van kwaliteit. Je werkt zelfstandig en rapporteert aan de bedrijfsleider.

Functie-eisen

 • een afgeronde MBO opleiding;
 • kennis met diverse ICT programma’s, zoals:
 • Word, Excel, MS Projects, Powerpoint, Syntess Atrium en Intelec.
 • materialenkennis is een must;
 • woonachtig in de regio Utrecht;
 • geen 8-5 mentaliteit.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een fijne werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke opleiding en groei. Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring, en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • CAO voor de Installatietechniek;
 • 8% vakantiegeld;
 • bedrijfsauto;
 • 24 vakantiedagen;
 • 13 ADV dagen;
 • pensioenregeling;
 • netto onkostenvergoeding;
 • doorgroeimogelijkheid naar Projectleider.

Inlichtingen

Lars Franken

Sollicitatie

Lars Franken

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Adresgegevens


CAPTCHA code